News

How To Style & Stack: Oorbellen

How To Style & Stack: Oorbellen
Welkom bij onze style guide voor het stacken en stylen van je oorbellen! Ontdek de kunst van het combineren en creëer een unieke look die past bij jouw persoonlijke stijl. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen: 

1. Mix en match: Combineer verschillende stijlen, zoals studs, hoops en huggies, voor een speelse en veelzijdige look. Speel met verschillende groottes en vormen om een interessante en dynamische oorbellenstapel te creëren.

2. Laagjes effect: Voeg diepte toe aan je oorbellenstapel door oorbellen in verschillende hoogtes te dragen. Kies bijvoorbeeld een lange hanger oorbel gecombineerd met een subtiele stud. Dit zorgt voor een gelaagd effect en geeft een speelse twist aan je look.

3. Thema of kleurenpalet: Creëer een samenhangende look door oorbellen te kiezen die passen bij een bepaald thema of kleurenpalet. Dit kan bijvoorbeeld een minimalistische stijl zijn met zilveren oorbellen, of een boho-chique uitstraling met gouden oorbellen versierd met natuurlijke edelstenen.

4. Mix materialen: Durf te experimenteren met verschillende materialen, zoals zilver, goud, hout of acryl. Het combineren van diverse texturen voegt visuele interesse toe aan je oorbellenstapel en maakt het geheel extra bijzonder.

5. Speel met asymmetrie: Geef je oorbellenstapel een speelse en eigentijdse uitstraling door te spelen met asymmetrie. Draag bijvoorbeeld een enkele statement oorbel aan één kant en een subtielere stijl aan de andere kant. Dit zorgt voor een onverwacht en uniek effect.

Onthoud dat er geen regels zijn als het gaat om het stacken en stylen van je oorbellen. Het gaat erom dat je je eigen persoonlijkheid en stijl tot uiting brengt. Dus wees creatief, experimenteer en geniet van het creëren van je eigen unieke oorbellenlook!